Aici gasesti provocari ce cresc odata cu tine! Jocuri, povesti, poezii, poze haioase, glume, printabile, bancuri si video-uri de râs.
 

Proiectul e-creştere

Proiectul e-creştere

Adventure KIDS - portal de jocuri şi resurse pentru copii între 3 şi 17 ani este rezultatul implemetării proiectului “Retehnologizare şi e-business pentru creştere economică” de către Adventure CAMPS SRL.

“Retehnologizare şi e-business pentru creştere economică” a propus implementarea pe durata a 8 luni a unei soluţii de tip e-business ce permite creşterea afacerii existente prin aplicarea de noi strategii de marketing online, pe baza îmbunătăţirii infrastructurii TIC.

Grupul ţintă principal al proiectului este compania solicitantă (prin creşterea performanţelor economice) iar grupurile ţintă secundare sunt angajaţii companiei (loc de muncă stabil, salarii conform cu performanţele), clienţii acesteia (servicii noi şi de calitate mai bună), furnizorii (plată la timp a serviciilor contractate şi a bunurilor achiziţionate).

Principalele activităţi sunt:

• Realizarea şi promovarea unui portal web adresat copiilor şi tinerilor până la 17 ani
• Retehnologizarea departamentului IT şi instruirea specifică a personalului
• Întreţinerea, actualizarea şi adaptarea serviciilor portalului la cererea pieţei
• Managementul şi promovarea proiectului

Acest document a fost elaborat cu sprijinul financiar al Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale prin proiectul “Economia Bazată pe Cunoaştere”. Conţinutul acestui document reprezintă doar responsabilitatea Adventure CAMPS SRL şi în nicio circumstanţă nu poate fi considerat ca reflectând poziţia Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Economia Bazata pe Cunoaştere (EBC) este un proiect realizat de MCSI, finanţat de Guvernul României printr-un împrumut acordat de Banca Mondială, şi are un buget de 69.4 milioane de dolari. Scopul proiectului este de a iniţia şi susţine activităţi bazate pe tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, în comunităţi dezavantajate din punct de vedere al accesului la cunoaştere.

Prin proiect au fost înfiinţate, cu sprijinul primăriei din fiecare localitate, 255 de Reţele Electronice ale Comunităţilor Locale (RECL), şi se organizează sesiuni de instruire pentru membrii acestora. Fiecare retea include un Punct de Acces Public de Informare (PAPI) şi mai multe puncte de acces în şcolile din comunitate, în fiecare bibliotecă publică şi în fiecare primărie.