Aici gasesti provocari ce cresc odata cu tine! Jocuri, povesti, poezii, poze haioase, glume, printabile, bancuri si video-uri de râs.
 

Legende

Povestea celor 6 spiriduşi ai lui Moş Crăciun


Se spune că Moş Crăciun are o sanie mare, mare, iar 9 reni trag sania Moşului. Rudolf, renul "şef" care conduce sania are nasul roşu strălucitor şi luminează calea Moşului în noaptea de Crăciun. Ceilalţi reni sunt Dasher, Dancer , Donner, Vixen, Comet, Cupid, Princer, Blitzen.

 

Pe lângă reni, Moşul are şi Spiriduşi, 6 la număr.  Aceştia trăiesc în Laponia şi îi sunt de mare ajutor moşului. Fiecare dintre ei are câte o sarcină bine stabilită ajutându-l pe Moşul pe tot parcursul anului să fabrice şi să pregătească cadourile pentru copii.

Ia să vedem împreună cum se numesc spiriduşii moşului şi cu ce îl ajută pe Moş Crăciun:


Busht Evergreen este un spiriduş care a inventat întreaga maşinărie ce fabrică jucăriile.

Shinny Upatree este spiriduşul de încredere al Moşului, care împreună cu ceilalţi spiriduşi au pus bazele comunităţii pentru desfăşurarea întregii activităţi legate de misiunea Moşului de a împărţi daruri de sărbători.


Wunorse Openslae , este spiriduşul care are grijă de reni şi de sanie şi îi antrenează pentru a fi puternici să poată căra multe cadouri şi jucării.


Pepper Minstix este un spiriduş paznic care are grijă de întregul ţinut al Moşului.

Sugarplum Mary este bucătăreasa şefă care o ajută pe soţia Moşului, Crăciuniţă, la gătit dulciuri şi prăjiturele pentru copii.


Alabaster Snowball, un spiriduş cu o funcţie foarte împortantă, el este cel care are lista cu copii cuminţi la care Moşul trebuie să le ducă cadouri.

Voteaza

(25 voturi)

Comentarii(0)Scris de
adventurekids
Data
16 dec. 2010
Vizionari
15621
★★★★
25 voturi
Reclama 1 zona editabila
Reclama2_Detaliu_Articole