Aici gasesti provocari ce cresc odata cu tine! Jocuri, povesti, poezii, poze haioase, glume, printabile, bancuri si video-uri de râs.
 

Articole Lumea înconjurătoare

Pom plin cu ouă de Paşte

Prin anul 1945, pe cand era doar un baietel, Volker Kraft a vazut pentru prima oara un Pom de Paste si a decis ca, atunci cand va creste, sa aiba si el unul.

Timpul a trecut si micul Volker a devenit un om la casa lui, cu familie si un rost. Dar visul din copilarie l-a urmarit toata viata si, in 1965 si-a decorat personal propriul pomisor de Paste.

A folosit atunci 18 oua de plastic colorate.

Dar si pomul a crescut si, impreuna cu sotia sa Christa, pentru ca nu isi puteau permite sa iroseasca atatea  oua cate erau necesare sa umple toate golurile, a inceput sa le gaureasca, sa le goleasca de continut si sa picteze coaja ramasa aproape intacta, cu diferite forme si culori.

Atunci cand si copiii lor au crescut, au inceput sa ii ajute, iar Pomul de Paste a devenit o traditie de familie, cunoscuta nu doar in orasul lor, Saalfeld, ci in toata Germania si, acum, dincolo de ea.Dupa ce copiii au parasit casa parinteasca, se parea ca traditia va apune, insa au aparut nepotii si familia Krafts s-a reapucat sa isi decoreze nefirescul "monument".

Numarul oualor care atarna acum pe crengi creste de la an la an, iar anul acesta a atins impresionanta suma de 9.500.

Sursa: Odditycentral

Voteaza

(8 voturi)

Comentarii(1)

  1. 1. cary, 15 apr. 2014 19:14

    nu am mai vazut asa ceva.......Scris de
adventurekids
Data
01 apr. 2011
Vizionari
13313
★★★★
8 voturi
Reclama 1 zona editabila
Reclama2_Detaliu_Articole