Aici gasesti provocari ce cresc odata cu tine! Jocuri, povesti, poezii, poze haioase, glume, printabile, bancuri si video-uri de râs.
 

Poveşti de spus seara la culcare

Poveşti de spus seara la culcare


Povestea şi basmul sunt specii a genului epic (popular) în proză în care se relatează întâmplări fantastice ale unor personaje imaginare în luptă cu personaje nefaste și în care binele triumfă;

Succesul la şcoală şi, mai târziu, în viaţă începe acasă cu cele 20 de minute de lectură zilnică împreună cu copilul dumneavoastră. Copiii cărora li se citeşte începând de la vârste mici vor învăţa să citească mai uşor şi mai repede decât cei cărora nu li s-a citit. Să le citim copiilor este cea mai uşoară şi mai puţin costisitoare metodă prin care îi putem ajuta să aibă succes la şcoală. Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face ca părinţi.

Copiii învaţă să citească la şcoală, dar de multe ori asociază cititul cu lecţiile şi nu cu o activitate distractivă. De departe cea mai eficientă metodă de a-i încuraja pe copii să iubească cărţile şi cititul este să le citim de mici, şi cu cît începem mai devreme cu atât şansele de succes sunt mai mari.


Activitatea tradiţională de a spune poveşti continuă să fie o resursă emoţională puternică şi de învăţare din viaţa copiilor. Nu există nici o îndoială că cei mici preţuiesc experienţa de a asculta o poveste citită de mama sau de tatăl lor, şi o privesc ca pe cea mai plăcută activitate de relaxare la sfârşitul zilei.

Poate fi foarte dificil pentru părinţi să-şi găsească timp pentru a le citi copiilor, dar aceste momente pot crea legături puternice şi joacă un rol vital în dezvoltarea copiilor.


Cenuşăreasa

Cenuşăreasa

A fost odata un om bogat, care si-a luat ca nevasta de-a doua o femeie rea si ingamfata, ......
continuare

14219 vizionari
★★★
Cei trei purceluşi

Cei trei purceluşi

A fost odata ca niciodata trei purcelusi ......
continuare

16287 vizionari
★★★★
Albă ca Zăpada

Albă ca Zăpada

A fost odata o imparateasa si intr-o iarna, ......
continuare

12564 vizionari
★★★★
1 2 3 Pagina urmatoare