Aici gasesti provocari ce cresc odata cu tine! Jocuri, povesti, poezii, poze haioase, glume, printabile, bancuri si video-uri de râs.
 

Desene animate cu Tom şi Jerry

Desene animate cu Tom şi Jerry

Tom şi Jerry au fost desenate de animatorii William Hanna şi Joseph Barbera începând cu anii 1940. Scenariul se bazează de obicei pe tentativele motanului frustrat Tom de a-i prinde pe Jerry şi Tuffy, amicul său şoarece, şi de a-i mânca. Iniţial, şoricelul se numea Jinx, iar motanul Jasper.


Personaje

  • Tom este motanul cu blană gri, naiv uneori şi evident într-o permanentă căutare de şoareci, tras pe sfoară de isteţimea şi şiretenia lui Jerry.
  • Jerry este un şoricel ce locuieşte într-o gaură din perete şi face tot ce îi stă în putinţă să îl tachineze atât pe Tom cât şi pe stăpâna Mami DoiPantofi.
  • Tuffy este micul prieten al lui Jerry, un alt şoricel orfan de care Jerry are mare grijă. Este mereu înfometat şi nu se satură.
  • Spike este duşmanul de moarte al lui Tom, un buldog robust şi puternic care de multe ori îl fugăreşte pe motan. În cadrul câtorva episoade, el este prieten cu Jerry.
  • Mami DoiPantofi este stăpâna casei în care locuiesc Tom şi Jarry. Este cea care îl hrăneşte, îl ceartă dar şi îl bate pe Tom de câte ori acesta nu îşi îndeplineşte datoria de pisică sau strică ceva prin casă

Muzica pentru toate desenele animate cu Tom şi Jerry până în 1958 a fost scrisă de Scott Bradley


Tom şi Jery

2662 vizionari

★★★★

Tom şi Jerry_Casanova Cat

2270 vizionari

★★★

Tom şi Jerry_Shutter Bugged Cat (Chuck Jones)

1819 vizionari

★★★★★

Tom şi Jerry_Slicked-up Pup

1662 vizionari

★★★

Tom şi Jerry

1770 vizionari

★★★★★