Aici gasesti provocari ce cresc odata cu tine! Jocuri, povesti, poezii, poze haioase, glume, printabile, bancuri si video-uri de râs.
 

3 - 7 ani

Copilăria este o lume fermecată, duioasă, dulce şi lină, în care orice este posibil; este momentul vieţii în care trăim totul la maximă intensitate.

 

Copilăria fără sfârşit o regăsim şi în spaţiul virtual al Adventure KIDS, comunitate în care dragostea pentru cei mici, farmecul jocului şi al cântecului planează peste orice altă grijă sau problemă din viaţa cotidiană.

 

Părinţii de azi şi de mâine pot găsi aici o listă întreagă cu cele mai utile informaţii şi materiale necesare în creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor : articole cu sfaturi şi informaţii legate de părinţi, copii, sănătate, educaţie, comunicare, legislaţie, medici; Dar şi materiale cu  poveşti, basme, jocuri şi activităţi pentru copii, ghicitori, planşe de colorat şi decupat, Sudoku şi cele mai îndrăgite cântece. Nu o să uităm desenele animate care ne-au încântat copilăria şi o vor face ori de âte ori le vom revedea. Tot aici vom avea ocazia să vedem poze din taberele Adventure CAMPS, prilej de a ne readuce aminte şi de a retrăi momentele unice din tabără.

 

Puteţi să vă implicaţi şi voi cu comentarii, articole, poze, filmuleţe, asfel vom fi, prin voi, folositori părinţilor, bunicilor, noii generaţii, viitorilor părinţi, vom fi cu adevarat un site pentru copiii şi părinţii lor.