Aici gasesti provocari ce cresc odata cu tine! Jocuri, povesti, poezii, poze haioase, glume, printabile, bancuri si video-uri de râs.
 

Glume cu piloţi, marinari şi ingineri

Managerul şi inginerul

bancuri_managerul din balonUn tip zboara cu balonul admirand peisajul rural pe care-l survoleaza. La un moment dat isi da seama ca s-a ratacit si observand un om dedesubt coboara balonul sa-l intrebe unde se afla.
-Nu te supara, am si eu nevoie de ajutorul tau. Trebuie sa ma intalnesc cu un prieten intr-o jumatate de ora si nu stiu unde sunt.
-Cu placere: te afli la bordul unui balon, la 10m deasupra solului, coordonatele fiind 41 de grade latitudine nordica si 63 de grade longitudine estica
-Cu singuranta esti inginer!
-Ai dreptate, cum ti-ai dat seama?
-Pai foarte simplu: toate datele pe care mi le-ai dat sunt corecte din punct de vedere tehnic, dar n-am nici cea mai mica idee ce sa fac cu informatiile primite, si sunt in continuare la fel de ratacit ca si inainte.
-Tu cu siguranta esti manager!
-Ai dreptate, de unde stii?
-Pai e si mai simplu: Habar nu ai unde esti si nici unde te duci. Ai facut o promisiune pe care habar n-ai cum s-o tii, si mai mult, te bazezi pe mine sa-ti rezolv problema. Rezultatul este ca esti tot in situatia in care erai si inainte de a te intalni cu mine, numai ca acum este vina mea!

Voteaza

(2 voturi)

Comentarii(0)Scris de
adventurekids
Data
02 dec. 2010
Vizionari
6384
★★★★★
2 voturi
Reclama 1 zona editabila
Reclama2_Detaliu_Articole